Консултантите препоръчват Меш инхалатор AGU

Консултантите-препоръчват-Меш-..

Интервю с  Надежда Алексиева

Консултант детски магазин ПА-ПА БЕБЕ Стара Загора

1.      Какво е Вашето професионално основание да препоръчвате меш небулайзер AGU?

Новият модел на меш инхалатор AGU изключително много ме впечатли.

Притежава няколко основни предимства, които го извеждат на първо място сред всички останали инхалатори на пазара.

Той съчетава в себе си компактност, лекота и ергономична форма. Изключително удобен, може да се управлява и с една ръка.

Огромно предимство на меш инхалатор AGU е, че той е напълно безшумен. Когато говорим за инхалаторно лечение при деца - шума от инхалатора има огромно значение. Всички останали инхалатори са много шумни и стряскат децата. 

Друго предимство, което го извежда на първо място сред останалите инхалатори – инхалацията може да се провежда във всяка позиция на тялото и най-вече по време на сън. Това е изключително предимство, без аналог с други инхалатори.

Още една полза – след сигнала за изтощени батерии, инхалатора може да работи още няколко минути. Това дава аванс и спокойствие за родителите. И едновременно с всички тези предимства, не на последно място трябва да отбележим, че инхалаторът работи едновременно както за горните, така и за долните дихателни пътища. Разпрашава инхалиращото вещество в малки частици, които лекуват в корена на възпалението Това ми направи огромно впечатление.

2.      Какво е Вашето наблюдение в последните години върху развитието на инхалаторната терапия за лечение на респираторни заболявания на дихателните пътища?

Наблюденията ми са, че се купуват все повече инхалатори. Хората са изключително добре информирани. Щастлива съм, че мога да предлагам и да помагам на родителите да намират най-подходящия инхалатор за инхалаторното лечение на своето дете.

3.      Има ли някаква тенденция при търсенето на инхалатори? Не на марка, а на вид – ултразвуков, компресорен или меш инхалатор?

Да, на пазара се предлагат различни видове инхалатори. За ултразвуков инхалатор въобще не говорим, дори ние не предлагаме такива инхалатори в нашия магазин. Всички знаем, че компресорния инхалатор притежава златен стандарт за инхалационна терапия и е единствената алтернатива, която предлагаме спрямо меш инхалатора.  Когато клиента иска да използва традиционен начин на лечение в домашни условия, когато детето е по-голямо и не се страхува от шума – тогава предлагаме компресорен инхалатор. Но когато родителите са активни, съвременни, пътуват много, интересуват се от новите медицински тенденции и посоки в развитието на инхалационната терапия, когато децата им са мънички и се страхуват от всяка допълнителна лечебна интервенция – тогава задължително предлагаме меш инхалатор AGU.

4.      AGU вдъхновява майките и бащите да бъдат съвременни родители. Какво е вашето впечатление за продуктите в категория здраве на бранд AGU, които в момента се продават във вашия магазин?

Всички ние се оприличаваме като съвременни хора, като съвременни родители и за нас е важно да се ползваме от развитието на технологиите. Не може да използваме отживели начини на лечение и проследяване на здравното си състояние.

Инфрачервените термометри са изключително полезни и могат да се ползват от цялото семейство. Инфрачервените термометри спестяват стреса на децата и на техните родители при измерване на температура.

Относно апираторите за нос – има различни видове на пазара. Моето наблюдение е, че балоните за аспириране не са ефективни. С тях родителите изпитват затруднения и сами дърпат или смучат секретите, дори пускат прахосмукачка, за да издухат нослето на детето.

При аспиратор за нос AGU е много важно това, че налягането е съобразено с особеностите на носната лигавица, за да не предизвиква увреждане. Целия процес на аспириране е изключително приятен, нежен, хигиеничен и безопасен.

Всъщност децата са най-добрия индикатор за стойността на един продукт. Те са взискателни – не можеш да кажеш на едно дете – стой мирно, не плачи, не се дърпай, кабела стига един метър – трябва да стоиш тук.

Съвременните технологии, внедрени в продуктите AGU отговарят на всички изисквания и дават възможност на децата и на техните родители да бъдат спокойни, щастливи и здрави.