Заплащане и доставка

Методи на плащане


- Наложен платеж. Плащането се извършва при получаване на продукта от куриер

- Превод по банкова сметка BG50IORT81391025802500. В основанието за плащане  се записва номера на поръчката


Доставката

на продукти AGU за цялата страна е БЕЗПЛАТНА за поръчки над 50лв., като:

- Поръчки, направени до 12.00 часа в делнични дни, се доставят на следващия работен ден между 10.00 и 14.00. Ако поръчката е направена след 12.00 часа, тя се доставя на по-следващия ден в същия времеви диапазон.

- Поръчки, направени в петък до 12.00 часа, се доставят в събота между 8.30 и 12.30 ч. (по Ваше желание) или в понеделник между 10.00 и 14.00.

- Поръчки, направени онлайн през уикенда или празнични дни, се обработват в първия следващ работен ден.


Внимание! Куриерът ще Ви изчака да отворите и прегледате поръчаните стоки. Моля, изисквайте от куриера да попълни протокола за повредена стока, ако има такава.

 

Моля да осигурите достъп за куриера до адреса за доставка в посочения времеви интервал за да не бъдете таксувани допълнително за следващо посещение от куриера! Допълнително имате възможност да поръчате услугата "телефонно обаждане", за да Ви позвънят, когато куриера е близо до адреса (доплаща се +1.20 лв.).

Ако искате да поръчате доставка във фиксиран час до 10.00, се заплащат допълнително 4,80 лв.; ако предпочитате фиксиран времеви интервал от 10.00 до 12.00 часа – се заплащат допълнително 2,40 лв.

Експресна доставка за гр. София в течение на 3 часа след потвърждаване на поръчката: моля, уточнете цената допълнително с оператора.

Параметрите на поръчката, както и  условията и сроковете на доставката се уточняват с оператора при потвърждаване на поръчката. 

За поръчки над 500 лева се изисква превод на капаро. В основанието за плащане  се записва номера на поръчката. Моля, свържете се с оператора за повече информация.


Важно: в случай, че посочения от клиента адрес не бъде намерен или не бъдат осигурени условия за достъп и предаване на стоката в срока, който е договорен за доставката, поръчката се счита за отказана и ние се освобождаваме от задължението си да изпълни доставката. Клиентът може да поиска да получи поръчката си и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса или не е успял да осигури условия за достъп. В този случай той, за своя сметка, поема допълнителните разходи по новата доставка.

 

Разходите по наложени платежи и застраховка са за наша сметка, ако сумата на вашата поръчка е над 50лв. Цените са с включен ДДС. 

Приятно пазаруване от agu-baby.bg!

 

ИМАТЕ ЛИ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
ПОРЪЧАЙТЕ ОБАЖДАНЕ

(089) 70 70 171