Ядково масло – AGU Octopy

✅Приложимо е от 18 месеца.
✅ За да получите по-хомогенна маса, охладете лешниците след изсушаване и киснете във вода за 2 часа.
✅ Ранното въвеждане на алергени намалява риска от развитие на алергии при деца на по-късен етап.
Добавете рожков или какао за разнообразни вкусове.
Подготовка: 20 мин.
Време за готвене: 15 мин.
Съставки:
● Лешници 1 чаша
● Ядково мляко 2-3 с.л. л.
● Кокосово масло 1-2 с.л. л.
● Фурми без костилка 3-4 бр.
Метод на готвене:
1. Изсушете лешниците във фурната за 15 минути при температура 160 градуса, обелете, смелете в блендера на кухненския робот AGU до гладка смес.
2. Добавете останалите съставки и мелете за около 5-10 минути до консистенцията на гъста паста.
3. Поставете ядковото масло в стъклен буркан с
{lang: 'bg'}
Още по темата
Препоръчан продукт
(089) 70 70 171